Bišćan nakon povijesnog uspjeha mladih Vatrenih: ‘Teško mi je naći prave riječi, toliko sam sretan’

epa09108757 Croatia's head coach Igor Biscan reacts during the UEFA European Under-21 Championship group D soccer match between Croatia and England in Koper, Slovenia, 31 March 2021. EPA/IGOR KUPLJENIK

Mladi Vatreni poraženi su od Engleske 2:1, no tome unatoč zahvaljujući boljoj gol razlici izborili su povijesni plasman u četvrtfinale Europskog prvenstva, a tamo će tek za dva mjeseca igrati protiv jake Španjolske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon poraza, pobjede vrijednog, pred kamere HRT-a izašao je i izbornik Igor Bišćan. Naime, Hrvatskoj je povijesni uspjeh donio sjajnim pogotkom u sudačkoj nadoknadi Domagoj Bradarić.

“Što reći. Dramatično, uzbudljivo, emotivno. Svi smo jako sretni. Imao sam osjećaj kako se utakmica bližila kraju da to neće baš tako završiti. Dečki su zaslužili još jednu šansu zalaganjem i pristupom. Domagoj je napravio potez za pamćenje i odveo nas u četvrtfinale. Teško mi je naći prave riječi. Toliko sam sretan”, poručio je hrvatski izbornik te je u zaključku dodao:

“Oni su uvijek jedan od favorita, neće biti jednostavno, ali neću sada uopće o njima razmišljati. Hoću uživati u ovome barem par dana, uživati na putu za Zagreb sa svojim dečkima i svojim stožerom jer bit će vremena za njih. Sada treba ovo proslaviti kako spada”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.