Bulat: Nadvio se neki crni oblak; Vidović: Izdominirali smo, nemamo sreće

Zagreb, 26.10.2023 - Utakmice 3. kola Konferencijske lige između GNK Dinama i Viktorije Plzen. Na slici Mahir Emreli, Sampson Dweh. foto HINA/ Damir SENČAR/ ds

Dinamo je drugi put uzastopno poražen u Konferencijskoj ligi, Viktoria Plzen svladala je nemoćnog hrvatskog prvaka u Zagrebu golom Choryja iz kaznenog udarca u 69. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Viktoria je sada prva u skupini s devet bodova, a Dinamo, Ballkani i Astana imaju po tri.

– Nažalost, drugi poraz. Opet prosječna partija. Ne znam što se dešava, nadvio se neki crni oblak. Imamo šanse, pa stativa, pa greda, krenuli smo stvarno dobro, imali smo šansi, ali golman je branio nevjerojatno. Žao mi je i nas igrača, i stožera i navijača, ovo nije predstava kakvu zaslužuju. Po stoti put napravimo glupost nakon prekida kakav smo sto puta branili, baš sam iskreno razočaran, rekao je Marko Bulat za Arena Sport televiziju.

Vidović: Izdominirali smo i imali prilika

– Cijelu smo utakmicu izdominirali i imali prilika. Prečka, stativa, imao sam i ja na povratnoj lopti šansu. To je moje mišljenje, neće nas sreća i neće nas gol. Moramo što prije izaći iz toga. I u utakmici protiv Gorice smo dosta dobro igrali, ali mislim da je to isto čista nesreća, izjavio je nakon utakmice Gabrijel Vidović koji je dodao da ne misli da se radi o velikoj krizi i da oni u svakoj utakmici idu na pobjedu te će tako biti i u susretu s Lokomotivom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ristovski: Ispričavam se navijačima

– U zadnje nas vrijeme neće, ispričavam se navijačima Dinama zbog posljednjih rezultata. Trebamo se osvjestiti da nosimo Dinamov dres. Kada igraš i prijateljsku moraš opravdati dres. To moramo shvatiti i gledati prema naprijed, rekao je Stefan Ristovski dodajući da je Viktoria pokazala da su iskusna europska ekipa.

– Pokušavali smo kroz brz protok lopte, nije lako probiti petorku iza koju imaju. Nažalost smo izgubili, pamti se rezultat, dodaje, ističući da im je sada cilj pokušati osvojiti drugo mjesto jer je prvo nedohvatljivo, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.