Burić uoči gostovanja na Kantridi: Prednost Rijeke je domaći teren, ništa više!

Hajduk sutra gostuje kod Rijeke u 19 sati. Riječ je o gostovanju gdje su Splićani posljednji put slast pobjedili osjetili 2012. kada je bijele vodio Krasimir Balakov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“U ime Hajduka izrazio bih sućut obitelji i klubu tragično preminulog glasnogovornika Rijeke”, rekao je u uvodu trener Damir Burić i dodao:

“Što se tiče sportskog dijela, mi kao klub smo reagirali, dobili smo dva nova igrača, dva nova kvalitetna igrača, kadar proširili, ali i dobili na kvaliteti. Dugo smo tražili, čekali, nismo htjeli sve. Tražili smo kvalitetu, zadovoljni smo, šteta što Hrvoje ne može igrati već u Rijeci, ali Velazquez je tu. Sretni smo i zadovoljni mogućnostima koje imamo.”

Kakva je situacija u momčadi?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ozlijeđeni su i ostali, idemo s 18 igrača. Kod kuće ostaje Milevski koji se ozlijedio, Tudor, Pejić, Maloku, Radčenko i Milić koji nema pravo nastupa. Od onih koji kandidiraju imat ćemo dobru momčad.”

Milevski opet ozlijeđen?!

“Ima problema sa mišićem, nije mogao trenirati.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kek nikad nije izgubio od Hajduka…

“Mene statistika ne zanima, zanima me danas. Prednost Rijeke je domaći teren, sve ostalo je otvoreno.”

Rijeka je ispala iz Europe, dok je Hajduk još uvijek “živ”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mi imamo drugi fokus, imamo dva kolosijeka, ustrajat ćemo u tome da odigramo u optimalnom sastavu. Roguljić? On je priključen. Mi smo pokazali varijabilitet, protiv Rijeke će nam trebati oba lica. Spremni smo i možemo oba lica pokazati. Očekujem taktičku utakmicu na visokom nivou.”

Kakva je situacija s Ohandzom i kakav je dojam ostavio Velazquez?

“Odlučili smo da bi bilo bolje da Ohandza ne igra… Julian je igrač koji je jako svestran, vidi se kretnjama na terenu da je agresivan, brz, zna se ubaciti kad treba. Imam jako dobro mišljenje o njemu, na dobrom je putu da bude opcija za nas.”

Što znate o Rijeci?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne bih toliko puno o Rijeci, dobro smo ih analizirali. Znamo gdje u nedostaci, gdje je kvaliteta. Igraju dugo zajedno, pojačali se u nekim dijelovima. Momčad koja duže vremena igra skupa, dobro ih poznajemo.”

Da možete, biste li odgodili utakmicu s Rijekom?

“Nadam se da ćemo protiv Libereca imati još barem četiri igrača, što znači da dobivamo na širini. Liga je tako odlučila, moramo se složiti i odigrati najbolje što možemo. Tako je nama od prvog kola. Odgoda je uvijek dobra, imate mogućnost regeneracije”, zaključio je Burić za Goal.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.