Čačić po pobjedu kreće s Kalinićem i Pivarićem

Foto: fah

Hrvatska večeras pred praznim makisimirskim stadionom igra protiv Bugarske, a tri dana kasnije gostuje kod Malte. “Vatrenima” su potrebne pobjede u obje utakmice, te povoljan rezultat iz Rima gdje Italija u posljednjem kolu dočekuje Norvešku. Ako u tom dvoboju Italija osvoji barem bod, Hrvatska će preskočiti drugoplasiranu Norvešku, te će izravno na EP. U najgorem slučaju čekaju nas dodatne kvalifikacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Objavljeni su i početni sastavi momčadi.

Novi izbornik Ante Čačić nije iznenadio, početna postava je onakva kakvu je i najavio jučer, s Pivarićem na beku i Kalinićem u vršku napada.

HRVATSKA: Subašić – Ćorluka, Srna, Vida, Pivarić – Perišić, Rakitić, Modrić, Kovačić – Pjaca, Kalinić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BUGARSKA: Mitrev – Popov, Aleksandrov, Terziev, Milanov, Popov, Slavčev, Nedelev, Zlatinski, Rangelov, Tonev.

Ranije su svoje današnje oglede okončali suparnici za prva dva mjesta u skupini, Italija i Norveška, koje su pobjedama stavile imperativ pred vatrene, koji moraju pobijediti u oba zaključna susreta i nadati se da Norvežani u zadnjem kolu neće iznenaditi Talijane u gostima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.