(VIDEO) Cristiano Ronaldo potpisao ugovor s Realom do 2021.: Tu će završiti svoju karijeru!

Foto: snimka zaslona

Cristiano Ronaldo sedam godina od dolaska iz Manchester Uniteda u Real potpisao je ugovor kojim potvrđuje da će tamo završiti karijeru. Kako će istekom obaveze imati 36 godina, jasno je da je ova prilika povijesna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Potpisom ujedno potvrđuje da nadmađuje slavnog argentinskog prethodnika, koji je u Realu proveo 11 godina, a ako Ronaldo izdrži do kraja novog ugovora, u Madridu će biti godinu dulje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako će do 2021. dobiti priliku obogatiti trofejnu zbirku s Realom, u kojoj su do sada po jedan naslov prvaka Španjolske i svijeta, te po dva Kupa Kralja i Lige prvaka, dok se među individualnim nagradama osvojenih s Realom ističu dvije Zlatne lopte i tri naslova najboljeg strijelca Primere.

Foto; snimka zaslona
Foto; snimka zaslona

Real ne zabrinjava što je Ronaldo na vrhuncu, njegovo sjajno fizičko stanje pripisuju genetskim predispozicijama i profesionalizmu najveće zvijezde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.