Cvitanović: ‘Igrači Hajduka su u strahu i pružaju manje nego što mogu’

Foto: snimka zaslona

Stručni komentator HRT-a Igor Cvitanović komentirao je aktualno stanje u Hajduku nakon poraza od Istre 1961 u Prvoj HNL. Splićani su nakon poraza u Puli šesta momčad u prvenstvu s 10 osvojenih bodova u osam utakmica. Nakon loših rezultat smijenjen je i savjetnik za sportsku politiku Mario Stanić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Uvijek se nešto događa u Hajduku. Kada krene serija loših rezultata, uvijek netko strada, a obično uvijek strada struka, što je nekako i najlogičnije jer je lakše promijeniti trenera ili sportskog direktora nego sve igrače. Naravno, kad dođe novi predsjednik želi imati svoje ljude, a vidjet ćemo sada kako će se sve razviti, rekao je Cvitanović u emisiji Stadion.

– Igrači Hajduka mi djeluju pod stresom i u strahu. Rekao sam ranije ovo nije igrački kadar koji Hajduk zaslužuje, ali i ovi igrači koji su tu, mogu pružiti više, mislim da su, uslijed svega što se dešava, malo su u strahu i pružaju manje nego što mogu. Hajduk ne zaslužuje ovu poziciju, već puno više i kvalitetnije. Ponekad su i krize dobre jer se onda nešto napravi, objasnio je Cvitanović.

Posebno se osvrnuo na utakmicu u Puli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Teško je reći gdje je Hajduk pao, ove utakmice mora rješavati ranije. Imali su kazneni udarac, a na kraju im je pala koncentracija pa su ostali i bez tog boda. Generalno, Hajduk je kvalitetniji od Istre, ali nisu to dobro demonstrirali na terenu, rekao je Cvitanović.

Novi predsjednik Hajduka je Lukša Jakobušić.

– Vjerojatno će novi predsjednik znati koji je put. Uvjeren sam da je prava osoba za to, da će izabrati prave ljude oko sebe i dovesti Hajduk do onoga što zaslužuje, zaključio je stručni komentator HRT-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.