Đoković pauzira zbog ozljede i poručuje: ‘Sve što se događa u životu događa se s razlogom’

Foto: fah

Zbog ozljede srpski tenisač Novak Đoković ostaje van terena do kraja godine, no, ovo mu je ujedno prilika da se dobro zabavi na društvenim mrežama, kao i da provodi vrijeme sa svojom obitelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednja je objava na Instagramu gdje je kraj fotografije na romobilu napisao: ‘Otišao na posao’. Time je nasmijao brojne obožavatelje koji su mu uzvratili: “kralj”, “bolje od ovog ne može”, “šampion”…

Off to work… ???

Objavu dijeli Novak Djokovic (@djokernole)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sve što se događa u životu događa se s razlogom. Iskoristit ću ovo vrijeme najbolje što mogu i provesti ga s obitelji. Za oko mjesec dana supruga Jelena i ja ćemo, uz Božju pomoć, ponovno postati roditelji. Izgleda da je tako trebalo biti i da mi je Bog poručio: “Sad je dosta”, poručuje Đoković.

Observing the world with the eyes of a two year old brings so much colour to it… #familytime ??☀?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Objavu dijeli Novak Djokovic (@djokernole)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.