Duvnjak iskreno: Igrali smo očajno

Foto: fah

Igrali smo stvarno očajno, ispričavam se svima u domovini za ovaj poraz, kazao je nakon poraza od Katara (23-30) na OI u Riju hrvatski rukometaš Domagoj Duvnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Duvnjak je postigao dva gola na utakmici iz šest pokušaja, te se uklopio u vrlo loše izdanje naše momčadi.

“Ovo je stvarno bilo loše, imali smo stvarno loš ritam i onda smo ušli u pogreške u nastojanju da ih stignemo. Još ne mogu vjerovati da smo od njih gubili 10 razlike, iako su oni ipak svjetski doprvaci”, kazao je Duvnjak, koji je ipak optimističan glede daljnjeg natjecanja.

“Nije sve još gotovo, ovo je tek početak. Može se i samo sa dvije pobjede do četvrtfinala, a potom osvojiti zlato”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.