(VIDEO) Duvnjak o igri i sucima: ‘Unatoč porazu, pokazali smo kako se bori, ovako igraju velike ekipe!’

Foto: fah

Hrvatska rukometna reprezentacija više nema šanse za polufinale SP-a, a kapetan Domagoj Duvnjak teško je pronalazio riječi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Prvo želim čestitati dečkima na borbi, 60 minuta ovako odigrati nakon onoga jučer. U 50. minuti smo gubili 18-15, a onda poveli 19-15, to mogu samo velike ekipe. Mnoge reprezentacije bi u takvoj situaciji u onakvoj atmosferi podlegle pritisku, ali mi smo se vratili. Primili smo 2,3 nesretna gola, nemoguće je što je Wiede zabio. Mislim da je ovo put kako Hrvatska treba igrati i kako se boriti za domovinu”, poručio je.

Duvnjak ipak nije mogao izbjeći komentar na suce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Još sam vruć i ne bih o sucima. Ona zadnja situacija, to se ne svira u zadnjoj minuti, pogotovo što je lopta već otišla dalje. Ne želim krivicu na suce svaljivati. Ali ovakva igra nam mora biti primjer. Žao mi je što smo izgubili dva boda jučer, ali mislim da smo se vratili na najbolji mogući način”, dodao je.

“Uvijek se može bolje, igrali smo odličnu obranu, nevjerojatno je kako smo se kretali, kako je Šego branio. Grešaka je bilo, ali kad se ovako borimo, onda se te greške mogu skloniti na stranu”, istaknuo je i dodao o Francuzima: “Svi znamo tko su oni, bit će to teška utakmica, sva sreća imamo sutra slobodan dan. Moramo pokušati izboriti 7. mjesto jer svi znamo što znači Olimpijada i koliko bi to značilo hrvatskom rukometu.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.