Iako je izgubio trener Hajduka zadovoljan igrom: ‘Ne znamo koji su naši limiti’

Split,7.04.2021 - Odgodena utakmica 21. kola Prve HNL: Hajduk - Slaven Belupo. Na slici trener Hajduka Paolo Tramezzani. foto HINA/ Mario STRMOTIC/ ms

Kako smo već pisali nogometaši Dinama na svom su terenu svladali u derbiju 31. kola Prve hrvatske nogometne lige Hajduk 2:0 te su se tako približili na korak do novog naslova prvaka Hrvatske.  Podsjetimo, golove za Dinamo postigli su Bruno Petković iz jedanaesterca u 21. minuti te Lirim Kastrati koji je zabio u 35. minuti. Ukratko, sve je bilo riješeno u prvom poluvremenu. Reklo bi se rutinska pobjeda Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
 Iako je izgubio trener Hajduka Paolo Tramezzani bio je zadovoljan igrom svoje momčad:
”Uvijek imamo istu ideju, želimo igrati nogomet. Danas smo igrali protiv sjajne momčadi i nije bilo lako. Bez obzira na to tko je pred nama mi želimo igrati svoju igru. Nama je svaka utakmica važna, čak i svaki trening jer želimo stvoriti pozitivan duh. U ovom trenutku ne znamo koji su naši limiti”, rekao je Hajdukov trener i dodao:
”Mislim da je moja momčad pokušala igrati od prve minute. Primili smo dva pogotka, ali mislim da su dečki napravili dobar korak danas. Pozitivno gledam na stvari. Naravno da nisam zadovoljan rezultatom, ali neke druge stvari su me zadovoljile.”

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.