Izbornik alžirske reprezentacije Halilhodžić napušta Alžir

Foto: fah

Izbornik alžirske nogometne reprezentacije Vahid Halilhodić (61), koji je tijekom svoje karijere trenirao i zagrebački Dinamo, nije se pojavio na konferenciji za medije nakon 1-2 poraza od Njemačke nakon produžetaka u osmini finala Svjetskog prvenstva u Brazilu, a prema informacijama iz alžirskog tabora Halilhodžić je odlučio napustiti svoju dužnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne znam što će se dogoditi, čuo sam razne glasine, ali ako se Vahid oprašta, vjerujem kako će otići kroz velika vrata. To smo mu dužni zbog svega dobrog što je napravio za alžirski nogomet”, izjavio je branič alžirske reprezentacije Madjid Bougherra.

“Zahvaljujem se Vahidu jer je uz mnogo rada odveo ovu momčad od dna do zvijezda. Svi igrači su mu se nakon utakmice iskrenuo zahvalili i od srca ga zagrlili”, kazao je vratar Rais Mbolhi, koji je sa 12 obrana proglašen igračem utakmice iako je njegova momčad izgubila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.