(VIDEO) Izbornik Löw: ‘Našu taktiku nismo mogli ostvariti na terenu i nismo zaslužili da prođemo u osminu finala’

Foto: fah

Nakon šokantnog ispadanja sa Svjetskog prvenstva njemački izbornik Joachim Loew istaknuo je da nisu zaslužili proći u osminu finala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Razočaranje je veliko, nisam mogao ni zamisliti da ćemo izgubiti od Južne Koreje. Našu taktiku nismo mogli ostvariti na terenu i nismo zaslužili da prođemo u osminu finala. Nismo zaslužili obraniti naslov. Ovo je gubitak za njemački nogomet i odgovornost je na meni”, kazao je Loew nakon poraza od Južne Koreje 0-2, što je dovelo do toga da prvi puta u povijesti njemačka nogometna reprezentacija nije prošla skupinu na svjetskom prvenstvu.

Iako ima ugovor do 2022. godine, izbornik Loew nije odbacio mogućnost da podnese ostavku nakon ovakvog neuspjeha. “Još je prerano da bih vam odgovorio na to pitanje. Razočaranje u meni je veliko i trebat će mi nekoliko sati da bih stvari mogao sagledati jasnije”, izjavio je Loew.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, menadžer njemačke reprezentacije Oliver Bierhoff uvjeren je da će Loew ostati na kormilu nacionalne momčadi: “Nije vrijeme za pojedinačne analize. Uvjeren sam da će Loew ostati na kormilu reprezentacije”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.