Karoglan nije komentirao ostavku Marića: ‘Nabrijani su svi na Hajduk’

Foto: fah

Nogometaši Hajduka u subotu s početkom u 17.10 sati igraju protiv Istre 1961 na Poljudu utakmicu 25. kola SuperSport HNL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Očekujem dobru Istru. To je jako dobra ekipa, bilo je pitanje trenutka kada će proigrati. Čeka nas teška utakmica, tri utakmice zaredom nismo kući pobijedili Istru. Učili su me da nikad ne kažem da moramo pobijediti, ali moramo pobijediti. Moramo se fokusirati na nas. Ja sam uvijek fokusiran na nogomet, da budemo bolji i podignemo igru, rekao je trener Hajduka Mislav Karoglan.

Novi strateg Puljana Paolo Tramezzani bivši je trener Hajduka, ali i Karoglan je sezonu počeo na klupi Istre 1961.

> Bruno Marić podnio ostavku na mjesto šefa Sudačke komisije HNS-a!

– Nabrijani su svi na Hajduk. Mi smo magnet, punimo stadione. Moramo biti bolji i čvršći, imati prkosa, moraš biti gladan i željan za igrati za Hajduk. Na treningu moraš to pokazivati, kao i na utakmicama ako želiš biti prvak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stanje u momčadi nije idealno: – Lovre Kalinić se vreća, Šarlija možda bude na klupi, Nikola Kalinić je počeo većim intenzitetom, Brekalo je dobio udarac, vidjet ćemo na treningu kako će reagirati.

Dodajmo kako na pitanje o ostavci Brune Marića nije bilo odgovora, a da se ne komunicira o tome podvukao je na konferenciji za novinare i klupski glasnogovornik, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.