Lijepa vijest za Dinamo: Jedan od najvećih talenata iz susjedstva novi je igrač Modrih

Foto: GNK Dinamo

Luka Menalo službeno je potpisao ugovor s GNK Dinamo na pet godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ove sezone za NK Široki Brijeg postigao je devet pogodaka u 22 nastupa, te je također prošlog mjeseca debitirao za reprezentaciju BIH u susretu protiv SAD-a.

“Drago mi je što sam potpisao ugovor za Dinamo. To je velik korak i poticaj za moju karijeru i silno se veselim početku priprema za sljedeću sezonu i dolasku u Zagreb. Svjestan sam očekivanja kluba i navijača Dinama i mogu obećati kako ću dati sve od sebe da ih ispunim”, rekao je Menalo.

Njega je u razgovoru za Sportske novosti hvalio izbornik BiH Robert Prosinečki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Luka Menalo igrač je za Dinamo! Čvrsto stojim iza te svoje tvrdnje. Menalo je budućnost bosanskohercegovačkog nogometa. Ima tek 21 godinu, a već pokazuje vrhunsku kvalitetu. Zato velim da je bez sumnje igrač za Dinamo, da može igrati na visokoj razini. Naravno, ja govorim svoje mišljenje, u Dinamu postoje ljudi zaduženi za dovođenje igrača. Menalo je, ne pretjerujem, protiv SAD-a odigrao utakmicu na vrhunskoj razini, a tu je razinu potvrdio i u 45 minuta protiv Meksika”, rekao je tada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.