Mandžukić asistirao za gol, Bayernu remi kod Manchester Uniteda

U utorak navečer odigrane su dvije prve četvrtfinalne utakmice Lige prvaka, a o putniku u sljedeći krug znat će se u uzvratu nakon što su obje utakmice završile neriješeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aktualni prvak Bayern München gostovao je kod Manchester Uniteda te je remizirao 1-1, a kratku, ali i zapaženu ulogu imao je Mario Mandžukić. Hrvatski napadač zaslužan je za gol Bavarca asistiravši glavom u 67. minuti Bastianu Schweinsteigeru, koji je zakucao za vodstvo gostiju. Dogodilo se to samo četiri minute nakon što je Mandžo ušao u igru.

Prije toga, u 58. minuti poveo je United golom Nemanje Vidića glavom na asistenciju Waynea Rooneyja. Putnik u polufinale znat će se za tjedan dana na Allianz Areni.

U drugoj utakmici istim rezultatom prošao je i španjolski okršaj između Barcelone i Atletico Madrida. Na Nou Campu gosti su poveli preko Diega u 56. minuti, a na 1-1 izjednačio je Neymar u 71. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.