Mandžukiću slomljen nos, mora na operaciju

Premda je postigao pogodak, hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić neće po dobrome pamtit svoj premijerni nastup u Ligi prvaka u dresu Atletico Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mandžukiću je na gostovanju u Pireju protiv Olympiakosa slomljen nos zbog čega mora na operaciju. Hrvatskom napadaču nos je slomio Pajtim Kasami, makedonski Albanac sa švicarskom putovnicom i to u četvrtoj minuti utakmice. Kasami je laktom opalio Mandžukića koji je krvavog nosa ostalo ležati ne terenu nekoliko minuta, a potom je iznesen na nosilima. Mandžo se vratio na teren i u 38. minuti je sa slomljenim nosom postigao gol, no Atletico je izgubio utakmicu 2-3.

“Nakon pregleda je ustanovljeno kako je Mandžukiću slomljen nos i u četvrtak će biti operiran u klinici FREMAP de Majadahonda. Zahvat će obaviti ugledni stručnjak dr. Pedro Llopis,” poručili su iz kluba.

Za sada još nije poznato koliko će hrvatski napadač izbivati s terena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.