Messi još jednom oduševljava fanove: Evo što je zatražio od uzvanika da mu poklone za vjenčanje

Foto: Twitter

Lionel Messi konačno će oženiti dugogodišnju djevojku Antonellu Roccuzzo. Njih dvoje skupa su još od kad su bili tinejdžeri, imaju i dvoje djece i vrlo skladnu vezu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo je da se znaju otkad su bili djeca, a svoje kontakte su nastavili i nakon što je Lionel Messi otišao u Španjolsku 2000. godine. Ubrzo se i Antonella preselila u Španjolsku i počeli su vezu.

Lionel Messi još jednim svojim potezom oduševit će obožavatelje diljem svijeta. Dolaze mu prijatelji kojima nije problem potrošiti mnogo novaca na darove, ali Messi je svima uputio molbu da taj novac radije doniraju u njegovu fondaciju za pomoć djeci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.