Messi prvi put otkrio: ‘Smetalo me je kad je Ronaldo osvojio petu Zlatnu loptu i dostigao me’

epa08040281 Barcelona forward Lionel Messi (R) wins the Men's 2019 Ballon d'Or and receives the award from the 2018 winner Luka Modric at the Ballon d'Or ceremony at Theatre du Chatelet in Paris, France, 02 December 2019. EPA/YOAN VALAT

Nakon što je šesti put u karijeri primio ‘Zlatnu loptu’ koju dodjeljuje France Footbal, Lionel Messi je progovorio o rivalstvu koje posebno zanima nogometne zaljubljenike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Moram priznati – smetalo me je kad je Ronaldo osvojio petu Zlatnu loptu i dostigao me. Više nisam bio sam na vrhu. Iskreno, ja zaista ne znam jesam li najbolji u povijesti nogometa. U nekim drugim vremenima bilo je velikih igrača koje je teško usporediti sa mnom, Ronaldom, Neymarom, Mbappeom. Svatko ima neke svoje posebnosti, i zato ne znam jesam li baš ja najbolji svih vremena. No, sretan sam što sam osvojio šest Zlatnih lopti, više nego bilo tko drugi u povijesti”, rekao je Messi.

Poručio je kako planira igrati dokle god mu tijelo to bude dopuštalo.

“Teško je reći točnu godinu, točan datum. Što duže, to bolje. Ne razmišljam previše o tome, što će biti u budućnosti, uvijek sam bio takav”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.