Nakon Donne Vekić i Ivan Dodig ostao bez Wimbledona

Hrvatski tenisač Ivan Dodig u četvrtak je poražen u posljednjem, 3. kolu, kvalifikacija Wimbledona od Argentinca Horacija Zeballosa sa 7:6 (4), 6:7 (5), 4:6, 6:7 (1) poslije 3 sata i 10 minuta igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodig ispao iz stotinu najboljih na ATP ljestvici, a time i izravan ulazak u glavni ždrijeb Wimbledona, te je morao u kvalifikacije.

Što se tiče Wimbledona za Dodiga je i dalje najuspješnija bila 2013. godina, kada je stigao do 4. kola u pojedinačnoj konkurenciji, te finala u parovima sa Brazilcem Marcelom Melom. No, kako su njih dvojica nedavno u paru osvojili Roland Garros, nadajmo se da će i u Wimbledonu ostvariti dobar rezultat.

Osječanka Donna Vekić poražena je u 2. kolu kvalifikacija Wimbledona, te hrvatski ženski tenis više nema predstavnica u kvalifikacijama trećeg Grand Slam turnira sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vekić je ispala od Čehinje Petre Četkovske u tri seta s 6:2, 4:6, 1:6 i to nakon što je dobila prvi set. Tridesetgodišnja Četkovska ima u karijeri dva WTA naslova, a prije tri godine je bila 25. igračica svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.