Nakon što mu je opljačkan stan u Splitu Nikola Kalinić po drugi put u kratkom vremenu napustio Fiorentinu!

Foto: Twitter

Hrvatski nogometni reprezentativac Nikola Kalinić po drugi put je u manje od tjedan dana napustio Fiorentinu, odnosno trening kamp tog kluba. Prošlog vikenda Kaliniću je opljačkan stan u Splitu, tada je od kluba dobio dopuštenje za odlazak kući. U Fiorentinu se vratio u srijedu, no, vrlo brzo ponovni se vraća. Kući, ili?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, talijanski mediji pišu kako je Kalinićev agent otišao na pregovore s Milanom. Očito je da hrvatski nogometaš nije zadovoljan u Fiorentini te da želi otići. Uostalom, Milan je jedan od najvećih klubova Europe.

“Imao sam ozbiljnih problema, opljačkana mi je kuća, a kako se situacija oko toga sada smirila, mogao sam se vratiti u klub. No, nažalost, moram ponovno napustiti kamp. Do petka bih sve trebao riješiti i staviti se treneru na raspolaganje. Zahvaljujem klubu što mi je dopustio da budem odsutan,” rekao je Nikola Kalinić za klupsku stranicu, nakon čega je dodao:

“Moja budućnost? Rekao sam kako razmišljam, što su moje želje… Ali imam ugovor koji me veže s Fiorentinom i profesionalac sam. Zbog toga ću prepustiti klubu da donese odluku koja je najbolja za sve.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.