Napušta li Rakitić Barcelonu zbog izjave o Guardioli?

Foto: Twitter

Kada se s ostalim suigračima nije pojavio na večeri nakon pobjede protiv Osasune, španjolski mediji raspisali su se o Ivanu Rakitiću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marca je nedavno zaključila kako Rakitić sve više gubi povjerenje Luisa Enriquea te da ne bi bilo iznenađenje da već u siječnju napusti Kataloniju, posebno jer su za njega zainteresirana oba velika kluba iz Manchestera.

Eduardo Inda, poznati španjolski novinar, kao razlog svemu vidi Rakitićevu izjavu o Pepu Guardioli.

“Izabrao sam broj 4 zbog njega. On mi je idol i jedan je od najboljih trenera na svijetu. Bila bi mi čast igrati za njega, a kad već ne mogu na njegov trening, onda se nadam da barem možemo popiti kavu”, rekao je Rakitić uoči gostovanja Barcelone kod Guardiolinog Cityja u Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Slučajno ili ne, nakon izgovorenih riječi u Manchesteru, Rakitiću se smanjila minutaža. Nije počeo dvije od posljednje četiri utakmice u Primeri, a u preostale dvije je zamijenjen. Došla su teška vremena za njega, a konkurencija na Camp Nou mu sve više prijeti”, pišu Španjolci.

Engleski mediji pišu da je Jose Mourinho, trener Manchester Uniteda, već pripremio novac za Rakitića u siječnju, ali da je Hrvatu ipak njegov idol Guardiola prva opcija za nastavak karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.