Za Perišića zainteresirana Barcelona, ali mogao bi i u Premiership

Foto: fah

Iako mu je transfer u Manchester United propao Ivan Perišić bi mogao ipak napustiti Inter, te završiti u engleskom Premiershipu, unatoč tome što se u posljednjih nekoliko dana počela spominjati i Barcelona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši igrač Chelsea, Hernan Crespo, o njemu kaže sve najbolje.

“Postoji zapravo realna mogućnost da Perišić dođe u Chelsea. Samo što on igra na lijevom krilu gdje već imamo Hazarda i Alonsa. Međutim, Ivan može igrati na više pozicija jer je odličan igrač. Može igrati i desno, ali i u sredini”, kaže on.

“Perišić je odličan igrač, ali stvarno ne znam hoće li ga Inter prodati. Moje mišljenje je da neće, no sve ovisi o ponudama. Uvijek je isto, sve na kraju ovisi o novcu”, naglasio je Crespo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, nakon što je ostala bez Neymara, koji je za 222 milijuna eura prešao u PSG, Barcelona je prvo pokušala dovesti veznjaka Liverpoola Philippa Coutinha, ali je engleski klub odbio njihovu ponudu vrijednu 100 milijuna eura .

Potom se Barcelona okrenula krilnom napadaču Borussije Dortmund Ousmaneu Dembeleu, ali i tu su naišli na zatvorena vrata. Borussia je odbila Barcinu ponudu od 110 milijuna eura. Sada su navodno zainteresirani za Ivana Perišića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.