Poznati tenisač ne vjeruje u Nadalovu ozljedu: Da, sigurno…

Foto: fah

Španjolac Rafael Nadal ostao je u igri za osvajanje kalendarskog Grand Slama zahvaljujući 3:6, 7:5, 3:6, 7:5, 7:6 (4) pobjedi protiv Amerikanca Taylora Fritza u četvrtfinalu Wimbledona nakon četiri sata i 20 minuta igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadal je uoči početka Wimbledona govorio da ima problema sa stopalom, a u dvoboju protiv Fritza tražio je medicinsku pomoć zbog ozljede trbušnog zida. Rekao je Španjolac da je bio na rubu da preda meč, ali nije se ne kraju predao, već je preokrenuo cijeli meč te slavio u pet setova.

Dok većina hvali njegov neuništivi borbeni duh, neki, poput Fabija Fogninija misli da se pretjeruje s napisima o njegovoj ozljedi.

Nekada deveti tenisač svijeta, a danas 60., komentirao je činjenicu da je Nadal trpio veliku bol za vrijeme meča te prošao dalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Da, sigurno… Ljudi, prestanite vjerovati svemu što pročitate, objavio je Fognini.

Inače, Nadal će u polufinalu igrati protiv Nicka Kyrgiosa, a u drugom će igrati Novak Đoković i Cameron Norrie, prenosi HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.