Pridružite se: Hrvati se ponovno bore za ‘hrvatski’ Eiffelov toranj!

Foto: Fah

Što je simbol Pariza, a onda i Francuske, vjerujemo ne treba posebno naglašavati. Radi se o Eiffelovom tornju, najvećoj pariškoj turističkoj atrakciji koja bi večerasm uz puno sreće i truda, mogala zavijetiliti u bojama Hrvatske. Prije nekoliko dana Hrvati nisu uspjeli, no, sada su ponovno krenuli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, u ponoć je službeno krenula borba Hrvatske na društvenim mrežama. Hrvati, i simpatizeri Hrvatske, se trude kako bi aktivnošću Eiffelov toranj obukli privremeno u hrvatske boje. Kakva bi to fešta bila kada bi Vatreni dobili europske prvake u Brodeauxu, a Eiffelov toranj sve to popratio obojan u hrvatske nacionalne boje. Hrvatska protiv Španjolske igra večeras u 21 sat. Podsjetimo još jedno, Hrvati nisu uspjeli posljednja dva puta, Turci su bili uporniji, a malo ih je i više nego Hrvata, te su zadnji puta, u danu kad je Hrvatska igrala protiv Češke, slavili tek s nekoliko posto hashtagova prednosti.

Dakle, pridružite se uzbudljivoj akciji i tijekom utorka na društvenim mrežama Instagram i Twitter upisujte hashtag #CRO, a na Facebook #CRO #OrangeSponsorsYou .

Stanje u svakom trenutku možete vidjeti ovdje, a konačni pobjednik znat će se u 21:30 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo se, boje zemlje čije se ime najčešće pojavljivalo tog dana na Twitteru, Facebooku i Instagramu do 22:30 sati obasjat će Eiffelov toranj, naravno, pod uvjetom da taj dan igra njihova reprezentacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.