Rakitić odgovorio na otezanja s novim ugovorom: ‘Želim samo da su zadovoljni mnome’

Foto: Twitter

Ivan Rakitić ne želi otići iz Barcelone, a iako se pričalo o mogućem povećanju plaće nakon odluke o ostanku – to se neće dogoditi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ove sezone nećemo moći odgovoriti na njegove zahtjeve. Ovisno o prihodima, sljedeće sezone možemo razgovarati o tome”, poručio je predsjednik Barcelone Josep Maria Bartomeu.

Rakitić je odgovorio na ovo.

“Ne tražim ništa, želim samo da su ljudi zadovoljni mnome. Ostanak je bila moja odluka, sretan sam ovdje. Iskreno, što se treba dogoditi, dogodit će se, meni to ništa ne mijenja. Riječi u nogometu ionako ništa ne znače, važno je ono što se govori na terenu, a ja se osjećam dobro. Dobro se osjeća i moja obitelj ovdje, što je meni najvažnije”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, nesumnjivo bi se moglo dogoditi da u zimskom prijelaznom roku reagiraju iz PSG-a i Chelsea, koji bi ga htjeli dovesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.