Rukometaši Zagreba sele iz zagrebačke u varaždinsku Arenu

Foto: fah

Rukometni klub Prvo plinarsko društvo Zagreb u varaždinskoj će Gradskoj sportskoj dvorani na Dravi, popularnoj Areni, 16. studenog odigrati utakmicu Lige prvaka protiv aktualnog prvaka Europe Vive Kielcea te još dvije utakmice SEHA lige u prosincu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međunarodne utakmice prvaka Hrvatske u ponedjeljak su u varaždinskoj Areni najavili direktor RK PPD Zagreb Ante Ančić, igrač Igor Vori te upravitelj dvorane Neven Buljan.
Ančić je rekao da se rukometaši Zagreba u Varaždinu osjećaju kao kod kuće.
„Počelo je s utakmicama SEHA lige s mađarskim prvakom Veszpremom, a sada nastavljamo s izuzetno važnom utakmicom 7. kola Lige prvaka protiv Kielcea. Zagreb ne može igrati u zagrebačkoj Areni zbog finala Davis cupa, ali tu je uvijek naš drugo domaćin Varaždin“, rekao je Ančić
Igor Vori u Varaždinu nije igrao klupsku utakmicu za Zagreb, ali je igrao s reprezentacijom.
„Za Varaždin me vežu lijepe uspomene s reprezentacijom. Osjećali smo se odlično ovdje, a domaćini su dali maksimum. Siguran sam da će tako biti i za Kielce. Nas prije toga u Ligi prvaka za dva dana čeka teško gostovanje s aktualnim prvakom njemačke Rhein Neckara, koji je pobijedio Kielce. A poslije toga prvak Europe dolazi u Varaždin. Želimo opravdati naša očekivanja i očekivanja navijača, nadam se i velikom broju njih iz Zagreba“, riječi su kojima je Vori najavio utakmicu s prvakom Europe.
Ulaznice se mogu nabaviti po cijeni od 10, 20 i 30 kuna, a besplatne će se ulaznice podijeliti rukometnim klubovima iz Varaždinske, Međimurske i Koprivničko-križevačke županije.
Nakon prvaka Europe, u Varaždin, na utakmice s PPD Zagrebom, u prosincu dolaze prvaci Mađarske i Makedonije, Veszprem i Vardar. Utakmice SEHA lige igrat će se 10. i 13. prosinca.
Upravitelj dvorane najavio je „praznik sporta i rukometa za Varaždin“.
„Rukomet je sport koji ovu dvoranu ispunjava više nego bilo koji drugi. Nadamo se da će ovo biti hram rukometa i da ćemo i s PPD-om i s našim Gradskim rukometnim klubom Varaždin 1930 dobiti međunarodne utakmice koje će doprinijeti daljnjoj popularizaciji rukometa u Varaždinu“, kazao je Buljan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.