Sandra Perković o vezi s trenerom: ‘Dogovorili smo se da je on šef na terenu, a ja u kući i savršeno funkcionira’

Foto: snimka zaslona

Sandra Perković ekipi IN magazina otkrila je ponešto o karijeri, prijateljima, ali i dugogodišnjem partneru i treneru Edisu Elkaseviću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Oduvijek su me zvali šefica, jer sam uvijek bila kolovođa, glavna u tome kakve će se spačke raditi, a u vrtiću sam bila takva da nisam mogla dugo spavati, jer mi je to bilo gubljenje vremena”, kroz smijeh ističe Sandra koja je otkrila ponešto i o svojim tinejdžerskim danima.

“Majke mojih prijateljica kad su znale da idu sa mnom van, onda su govorile kako sam ja odgovorna, savjesna, neće biti nikakvih incidenata i sve će biti pod kontrolom, pa je bilo ajde, ide Sandra, bit će sve u redu.”

Sandra je odavno ispisala hrvatsku sportsku povijest, no ima nešto o čemu baš i ne voli razgovarati kada je u pitanju njezina karijera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Taj pad na dopingu gdje ja nisam bila 100 posto odgovorna, osim toga da sam samo unijela taj preparat. Godinu dana prije sam postala europska prvakinja sa samo 20 godina i tu je krenula ta moja stopostotna karijera. I onda taj pad. Znači, prvo poletite u smislu da si krenuo dobrim smjerom i onda padnete i onda počne osuđivanje. Pa ona je osvojila europsko zlato sa samo 20 godina, što ste mislili da je bila čista…”

“Moj životni put isprepleten je usponima i padovima i zato sam postala jača osoba. To je bila škola.”

Progovorila je i o svom dugogodišnjem životnom partneru Edisu Elkaseviću. “Mi smo krenuli u našu poslovnu suradnju iz ljubavne. Ušli smo svjesno u to i znali smo što nas čeka. Mogu biti bezobrazna i reći da smo više bili trener i sportašica nego cura i dečko. Kroz dugogodišnju vezu imali smo uspone i padove, ali na svu sreću sad je sve u redu i sad sve ide kako treba. Dogovorili smo se da je on šef na terenu, a ja u kući i savršeno funkcionira.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.