Šimunić objavio: Presuda će se znati već 8. svibnja

Foto: fah

Odvjetnik Josipa Šimunića u pravnoj bitci u Šimunićevom slučaju stigao je do prvog uspjeha. Ako je suditi po objavi hrvatskog reprezentativca Josipa Šimunića na njegovim službenim stranicama društvenih mreža epilog na Sportskom arbitražnom sudu u Lausannei će se znati uskoro, debelo prije Svjetskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što konkretno znači da se Šimunić može priključiti hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji na svjetskoj smotri u Brazilu (od 12. lipnja do 13. srpnja), naravno ako se na suđenju ukine kazna ili prolongira presuda.

Josip Šimunić, dakle, putem interneta je poručio:

– Suđenje će biti prije svjetskog prvenstva, 8. svibnja. Sud je prihvatio naš zahtjev za brzim postupkom. Odluka bi trebala biti onda donesena 12. svibnja. Veliki pozdrav svima vama!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sam Šimunićev odvjetnik Davor Prtenjača tvrdi

– Sportski Arbitražni sud, inače, treba šest do osam mjeseci za rješavanje predmeta, a u Šimunićevom slučaju su napravili iznimku i sve će riješiti u mjesec dana. Očito je da sve ide u dobrom smjeru i naravno da smo i dalje optimisti.

Podsjećamo, Šimunić i Prtenjača pozvali su mnogo svjedoka za ovo suđenje, između ostaloga i ministre iz hrvatske Vlade, obrane Kotromanovića i pravosuđa Bauka…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.