Teška priča skakačice Ane Šimić: “Došla sam do ruba. Bilo mi je dosta svega, razmišljala sam o tome da se zaposlim i zaboravim atletiku…”

Foto: fah

Hrvatska skakačica u vis Ana Šimić, koja je sezonu otvorila s 1,92 m, promijenila je trenera, preselila se u Split i okrenula život i karijeru iz temelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Puno, jako se puno toga promijenilo u mom životu. Okrenula sam ga naglavačke. Što se samih treninga tiče, promijenila sam dosta toga u tehnici, pa nisam znala kako ću reagirati na tom prvom nastupu”, poručuje Ana u razgovoru za Sportske novosti.

“U rujnu sam otišla u Split, u Polikliniku za medicinu rada i sporta i fizijatriju Diomed Larem kod doktora Zorana Tocilja.Tek su tada problemi s nogom konačno počeli nestajati. Mislila sam tamo biti samo to vrijeme rehabilitacije, ali onda sam s doktorom Tociljem počela lagano odlaziti i u dvoranu, pomagao mi je oko treninga i… doktor je postao trener”, kaže ona.

“Znam da se ozljede događaju, ali, jednostavno, ja sam morala nešto promijeniti. Došla sam do ruba. Bilo mi je dosta svega, htjela sam pobjeći iz atletike. Kako sam taman diplomirala upravno pravo, razmišljala sam o tome da se zaposlim i zaboravim atletiku”, poručuje Ana, kojoj je doktor-trener pomogao da više ne razmišlja tako.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.