Ugledni nogometni menadžer: ‘Brozović je najinteresantniji i najskuplji hrvatski igrač na tržištu’

Foto: snimka zaslona

Hrvatski nogometni menadžer Marko Naletelić otkrio je za Dnevnik Nove TV kakvi se transferi mogu očekivati ovog ljeta u specifičnim okolnostima uzrokovanim pandemijom koronavirusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bit će ovo najčudniji prijelazni rok. Odmah bih naglasio da se zasada čini puno aktivniji i puno bolji, te da se više financijskih sredstava troši od onog što je bilo predviđeno prije dva mjeseca kada je krenula pandemija koronavirusa.”

* Kai Havertz i Jadon Sancho su zvijezde koje bi prošlog ljeta prebacile cijenu od 100 milijuna eura, hoćemo li tako nešto vidjeti ovog ljeta?

“Nemojmo zaboraviti da je prijelazni rok do 18. listopada. Mnogo stvari će se raditi u devetom mjesecu. Tu će isto dosta ovisiti o tome kako će izgledati cjelokupna situacija u ekonomiji i natjecanjima. Teško mi je predviđat, ali već neke cifre koje su već realizirane su iznenađujuće u ovoj situaciji. Prijelazni rok neće biti ni dosadan ni loš kako se činilo”, kazao je Naletelić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

* Od hrvatskih nogometaša tko je najvrućija roba na tržištu?

“Marcelo Brozović, ako je na tržištu, daleko je najinteresantniji i najskuplji hrvatski igrač na tržištu. On je definitivno jedan od najboljih igrača u Europi na toj poziciji i ne bi me iznenadila cifra od 60 milijuna eura o kojoj se govori.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.