VIDEO: Ćiro opet pobijedio i u Tuzli ga doživljavaju kao faraona

U utakmici 17. kola Prve nogometne lige Bosne i Hercegovine tuzlanska Sloboda koju vodi hrvatski stručnjak Ćiro Blažević pobijedila je na svom terenu Mladost s 4-0. U prethodnoj, prvoj utakmici, Ćire na klupi Slobode u gostima je pobijeđen Troglav iz Livna čak sa 6-0. Tako da Ćiro iz prve dvije utakmice u novom klubu ima osvojenih maksimalnih šest bodova i impresivnu gol razliku 10-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da sve bude još povoljnije po Ćiru i navijače Slobode glavni konkurent za prvo mjesto u Drugoj ligi i za plasman u društvo najboljih, bihaćko Jedinstvo igralo je tek 2-2 s Igmanom. Tako da se Sloboda primakla Jedinstvu na samo 3 boda.

Nakon 4-0 pobjede Slobode protiv Mladosti golovima Mujkića, Mehidića, Redžepa i Musića Ćiro Blažević sav ozaren pričao je:

– Sretan sam jer dobro igramo i uvjerljivo pobjeđujemo, vidim da su i navijači zadovoljni. Naše slavlje su upotpunili kiksevi Jedinstva i Bratstva. Međutim, ni jednu utakmicu ne smijemo se opustiti, do posljednjeg kola vodit će se bitka za elitu, kaže Blažević koji je u Tuzli dočekan poput faraona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Eh, zbog toga mi je najgore, ne smijem iznevjeriti ove divne navijače. To je naš 12. igrač i zbog njih moji igrači skupa sa mnom moraju dati i više nego što mogu. Znam kako će ljudi biti razočarani ako ne uspijemo, no ja sam trener pobjednik!

U sljedeća dva kola Sloboda je gost Čapljine, potom i Radničkog u Lukavcu, a potkraj mjeseca igra derbi sa Jedinstvo iz Bihaća na domaćem terenu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.