(VIDEO) Conor McGregor uputio jasnu poruku Ircima zbog koronavirusa: ‘Ne izrugujte se onome što radimo’

Foto: snimka zaslona

MMA borac Conor McGregor podržava oštru borbu protiv pandemije koronavirusa, pa je tako oduševljen jer je irska vlada postrožila mjere zaštite od koronavirusa, ali ju je pozvao da upotrijebi i pripadnike vojske, koja bi pomogla policiji u patroliranju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ako ne uđemo u igru, ne možemo pobijediti. Sad smo ušli u igru”, počeo je obraćanje na Facebooku.

“Vladu pozivam da upotrijebi i obrambene snage. One se spominju samo kao mogućnost za pomoć za naših 15.000 policajaca, ali samo ako je nužno, što sada i jest”, rekao je McGregor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Neposluh od strane bilo kojeg člana našeg društva ne bi bilo samo izrugivanje onom što pokušavamo učiniti nego bi i sve nas ostale dovelo u veliku opasnost”, ističe.

No, potiče ljude i da budu aktivni u svom prostoru.

McGregor je inače bolnicama po Irskoj donirao vlastitu opremu za zaštitu vrijednu milijun eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.