Wolfsburg raskinuo ugovor s 20-godišnjim engleskim nogometašem jer je lagao i izbjegavao treninge

Foto: fah

Njemački prvoligaš Wolfsburg otkazao je suradnju s 20-godišnjim engleskim nogometašem Kaylenom Hindsom jer je neopravdano, bez lječničkog opravdanja, izbjegavao treninge i nije sudjelovao na pripremama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hinds je u srpnju otišao u Englesku na kratki odmor, nije se više pojavljivao na treninzima, a i propustio je pripreme. Onda je, kako pišu njemački mediji, svoje izbjegavanje obaveza odlučio opravdati tako da je obavijestio vodstvo kluba da je izgubio putovnicu. Klub je stoga odlučio raskinuti ugovor s njim na njegovu štetu.

“Nije tajna koliko je potrebno vremena za podnošenje zahtjeva za izdavanje nove putovnice”, izjavio je sportski direktor Wolfsburga Marcel Schäfer.

Hinds, bivši igrač mlade momčadi Arsenala i reprezentativac mlade engleske reprezentacije, prošle je godine došao u Wolfsburg, a drugi dio sezone proveo je na posudbi u drugoj momčadi Greuther Fürtha. Za Wolfsburg je odigrao jednu utakmicu na otvaranju prošle sezone u porazu od Borussie Dortmund (3-0), a još je četiri puta bio na klupi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.