Zbog kršenja Covid protokola prekinut derbi Brazila i Argentine

epa07690920 Argentina's Lionel Messi (C) in action against Roberto Firmino (L) and Philippe Coutinho (R) during the Copa America 2019 semi-finals soccer match between Brazil and Argentina at Mineirao Stadium in Belo Horizonte, Brazil, 02 July 2019. EPA/Antonio Lacerda

Veliki derbi Brazila i Argentine na Corinthians Areni u Sao Paulu prekinut je zbog kršenja protokola oko koronavirusa!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Argentinski reprezentativci Emiliano Martinez, Emiliano Buendia, Giovani Lo Celso i Cristian Romero igraju u engleskom Premiershipu, a navodno su brazilskim vlastima rekli da u posljednje vrijeme nisu boravili na engleskom tlu.

Prema brazilskim pravilima, oni su trebali odraditi dvotjednu karantenu, za sve se znalo i prije susreta, no on je ipak počeo s trojicom od navedene četvorice u argentinskom sastavu. Ipak, u osmoj minuti brazilske zdravstvene vlasti su upale na teren i prekinule derbi te potjerale argentinske nogometaše u svlačionicu!

Scene su bile, blago rečeno, nestvarne. Došlo je do koškanja uz teren i na terenu, a onda su službenici upali na travnjak. Argentinci Otamendi i Acuna pokušali su čak jednog službenika izgurati s terena! Potom su na razgovor pozvani Neymar i Messi, nakon čega su se argentinski nogometaši mirno povukli u svlačioniocu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Smatramo ovu situaciju ozbiljnim zdravstvenim rizikom te smo dali upute lokalnim zdravstvenim institucijama da provedu karantenu nad igračima kojima je ujedno zabranjeno sudjelovanje u bilo kakvim aktivnostima i koji neće moći ostati na teritoriju Brazila, priopćile su brazilske vlasti.

Zasad se ne zna hoće li i kad utakmica biti nastavljena, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.