(FOTO) Na ovih 6 načina Kate i William čuvaju privatnost svoje djece

Foto: fah

Kraljevski par, princ William i Kate Middleton žele da njihova djeca imaju normalno djetinjstvo, stoga koriste sve dostupne načine kako bi zaštitili njihovu privatnost.

U nastavku pročitajte načine za kojima par poseže kako bi zaštitio privatnost princa Georgea, princeze Charlotte i princa Louisa.

Vrijeme izvan Londona

Kako bi privatni život sakrio što je više moguće od javnosti, princ William s obitelji provodi najviše vremena izvan Londona. Za svoj drugi dom bira imanje Anmer Hall u Nortfolku gdje je s Kate živio nakon Georgova rođenja pa sve dok nije krenuo u školu.

Ograničen broj fotografija

Will i Kate odabrali su nekoliko službenih fotografa koji dolaze na obiteljska događanja te su sve fotografije koje se pojavljuju u javnosti pažljivo odabrane, nakon konzultacije s marketingom kraljevske obitelji.

Fotografije ponekad snima i Kate koja je autorica preslatkih fotografija koje su nastale kada je princ George kretao u vrtić. Odabrane fotografije objavljuju se na službenim stranicama i društvenim mrežama Kensingtonske palače.

Imaju dogovor s medijima u Britaniji oko objavljivanja fotografija djece

Nakon rođenja Georga i Charlotte upozorili su medije na paparazzi fotografije. Nakon nekoliko incidenata koje su imali s paparazzi fotografima, apelirali su na građane da ne kupuju novine u kojima su objavljene takve fotografije njihove djece.

Imaju iznimno dobar odnos s britanskim medijima, no danas postoji dogovor o poštivanju privatnosti mališana – najvažnije trenutke djece mogu popratiti samo izabrani fotografi koje je odobrilo kraljevstvo.

Spontane fotografije na javnim događanjima

Ipak, postoje iznimne situacije kada William i Kate progledaju paprazzima korz prste, kao što je to bio slučaj na nedavnoj polo utakmici gdje su nastale spontane fotografije djece kako bosonogi uživaju u igri, a medijski članci praćeni ovim fotografijama išli su u pozitivnom smjeru.

 

Foto: hellomagazine

Susjedi i privatnost

Vojvode od Cambridgea imaju dobar odnos sa susjedima koje su zamolili za poštivanje privatnosti njihove obitelji, s naglaskom na djecu, piše Cosmopolitan.com

Zelenilo i drveće

Kako bi se zaštitili od pogleda, angažirali su vrtlare da posade borove i drveće uz ogradu palače.

Na taj su se način zaštitili od paparazzi fotografa koji su u stanju sve učiniti za dobru fotografiju.

Narod.hr nastoji objektivno informirati javnost o svim važnim temama iz Hrvatske i svijeta i onim temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima. Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati vas o najvažnijim događajima potrebna nam je Vaša pomoć. Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr/Cosmopolitan.com