(FOTO) Split: Na Ultri privedeno 76 osoba, gradske službe sve očistile

Fah

Još jedna mirna Ultra Europe noć je iza Splita i službi koje nisu imale ozbiljnijeg posla – policija je privela ukupno 76 osoba, a gradske službe su kao i nakon prvog dana festivala očistile područje oko Poljuda, tako da ujutro slučajni prolaznik nije imao dojam da se tu održavao svjetski party.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako su u nedjelju ujutro izvijestili iz splitske policije, prije, za vrijeme i nakon održavanja drugog dana festivala Ultra Europe 2018 na stadionu Poljud, kao i prvoga dana, nisu zabilježeni značajniji sigurnosni događaji u smislu narušavanja javnog reda i mira u većem obimu, ozljeđivanja sudionika festivala, niti oštećenja imovine.

“Privedeno je ukupno 76 osoba, hrvatskih i stranih državljana, većinom zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, a zbog kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama biti će prijavljene tri osobe”, kratko je izvijestila Sanja Nazlić iz splitske policije.

Ni djelatnici splitske Javne vatrogasne postrojbe nisu u subotu navečer imali posla, iako ih je na terenu bilo kao i noć ranije – 17 gasitelja s četiri vozila, baš kao ni pet timova Hitne medicinske pomoći koji su imali uobičajenog posla oko alkoholiziranosti partijanera. Sve u svemu, i druga noć Ultra Europe festivala prošla je iznimno mirno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Djelatnici gradske Čistoće očistili su i oprali svaki, pa i najmanji kutak Poljuda pa je jutros u 7 sati, samo dva sata nakon završene druge večeri, sve bilo čisto kao da se tu nije ni održavala Ultra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.