Humanitarni koncert Laura’s zaklade ‘Fra Bonifacije Ivan Pavletić’ u Sisku

Foto: sisačka biskupija

Humanitarni koncert petrinjskog sastava Laura’s za stipendiste Zaklade „Fra Bonifacije Ivan Pavletić“ održat će se u petak 18. svibnja u 19.30 sati u atriju sisačkog Velikog Kaptola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tom prigodom bit će izvedene duhovne i domoljubne skladbe autora Karla Ivančića i Gorana Brebrića. Gost koncerta bit će Ženska vokalna skupina Lađarice.

Zakladu „Fra Bonifacije Ivan Pavletić“ utemeljio je 2010. godine sisački biskup mons. Vlado Košić. Svrha Zaklade je stipendiranje uspješnih studenata u potrebi s područja Sisačke biskupije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivost zaklade „Fra Bonifacije Ivan Pavletić“ je ne potpisivanje nikakvog obvezujućeg ugovora! Radi se o želji biskupa Vlade Košića koju on redovito ističe na već tradicionalnim susretima sa stipendistima. Odnos stipendista i Zaklade temelji se prvenstveno na povjerenju, a apelira se na studente, da jednoga dana kada i sami postanu „prijatelji rada“, budu oni koji će htjeti ulagati u odgoj i obrazovanje čovjeka te tako pomoći budućim generacijama studenata što lakše oplemenjivati primljene im talente.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.