Nova kampanja za Majčin dan: Za ljubavi prema mami, djecu Marijinih obroka nahrani!

marijini
Montaža: Narod.hr, izvor: Marijini obroci

Majka je prva koja nas hrani. Njezin zagrljaj daje snagu i stvara vezu koja traje cijeloga života. Marijini obroci svakoga dana hrane 2.429.182 djece u najsiromašnim zajednicama svijeta, daju im snagu za učenje i nadu u svjetliju budućnost, poručuju iz Marijinih obroka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovog Majčinog dana zahvalimo svojim majkama za sve zagrljaje i za svaki pripremljeni obrok, uzvratimo im ljubav kojom pune naša srca darujući u njihovo ime obrok koji mijenja život siromašnom djetetu.

Pozivamo vas da budete dio kampanje “Majci za ljubav” te među lijepim, personaliziranim čestitkama odaberite onu kojom ćete razveseliti svoju majku i pomoći misiji Marijinih obroka, da svako dijete može dobiti dnevni obrok na svom mjestu obrazovanja i da svi oni koji imaju više nego što im je potrebno, podijele s onima kojima nedostaje i najosnovnije.
Uz svaku naručenu čestitku dobivate poklon naših sponzora, Herbae Dalmatiae i OPG-a Matulić, izvijestila je ova organizacija.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ljubav je neprocjenjiva i besplatna, a darujući samo 22 € možete spasiti život djeteta osiguravši mu obrok cijele školske godine.

”Već ovaj tjedan slatki recept će s nama podijeliti poznata voditeljica i naša dugogodišnja volonterka Karmela Vukov Colić, a tijekom kampanje ćemo objaviti zanimljive priče hrvatskih majki volonterki i majki volonterki iz programskih zemalja.

Kampanja Marijinih obroka ‘Majci za ljubav’

Ako želite saznati više o kampanji “Majci za ljubav” koja traje od 24. travnja do 14. svibnja, javite nam se putem elektroničke pošte na info@marysmeals.hr, ili pozivom na broj 01 5509 250. Čestitku i/ili dar možete preuzeti u jednom od naših Info centara: Zagreb (Ilica 29), Slavonski brod (Petra Krešimira IV 2) ili u Splitu (Ulica slobode 24).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
>Prof. Renata Planinić: Marijini obroci otvaraju kanal za izravnu pomoć najsiromašnijoj djeci

Više o radu i viziji Marijinih obroka, čitajte na www.marysmeals.hr te na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Za sve dodatne informacije javite nam se na info@marysmeals.hr  ili na broj telefona 01 5509 250.

IBAN: HR7923600001102102666, SWIFT: ZABAHR2X

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Zahvalimo majkama za svaki pripremljeni obrok i darujmo djeci Marijine obroke!”, poručuju iz Marijinih obroka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.