Predstavljanje knjige Josipa Pečarića i Josipa Stjepandića “Ništa se još promijenilo nije”

Foto: Narod.hr

Predstavljane knjige akademika Josipa Pečarića i dr. sc. Josipa Stjepandića “Ništa se još promijenilo nije”, održat će se u petak, 03. 02. 2017. u 18.00 sati, u dvorani Udruge specijalne policije iz Domovinskog rata, Trg žrtava fašizma 1, Zagreb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kroz program će voditi Igor Vukić, tajnik Društva za istraživanje trostrukog logora Jasenovac.

Knjigu će osim autora predstaviti i književnik i kolumnist Nenad Piskač te kolumnist i potpredsjednik HNIP-a, Marko Ljubić, ali i počasni gost, biskup dr. sc. Vlado Košić.

Sav prihod od prodanih knjiga ide za Zakladu “Fra Bonifacije Ivan Pavletić”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zakladu je utemeljio 2010. godine biskup Košić u svrhu stipendiranja uspješnih studenata u potrebi s područja Sisačke biskupije.

Iz predgovora Nenada Piskača:

„Pečarić i Stjepandić, razvidno je iz sadržaja pisama, ne mire se s postojećim stanjem neslobode i neodgovornosti. Pače i očitih gluposti, ma gdje bile i s koje god razine dolazile. Zato su njihova pisma upućena lijevo, desno, gore, dolje i još dalje – europskim dimenzijama, da ne rečem adresama. Autori su, zapravo, ispred duha vremena dekadentnih judeka i očiju željnih napojnica yudeka, te iznad propuha euroideologije. Domaću judosferu i ementaler europskih dimenzija promatraju iz ptičje perspektive – gotovo ujevićevski – „za let si dušo stvorena“. K tomu neoprostivo su cijepljeni od stoljetnoga sluganskoga mentaliteta, žablje perspektive i komunističkoga oportuniteta. Po tomu su daleko ispred glavne struje. Nju pak cijepljenje tek očekuje.“

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.