Prva internetska konferencija za katoličke muškarce danas u 20 sati

Foto: Muževni budite

Prvi hrvatski portal za katoličke muškarce “Muževni budite” poziva sve muškarce na prvu i povijesnu internetsku konferenciju katoličkih muškaraca naziva “Budi muškarac” koja će se održati 12. studenoga od 20 do 22 sata preko aplikacije Zoom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako navode, na ovom će webinaru za katoličke muškarce progovoriti o krizi muževnosti i kako tu krizu riješiti. Govorit će se o krepostima i vrlinama jednoga katoličkog muškarca i kako ih izgraditi te o uzorima autentične katoličke muževnosti.

Nadalje, govorit će se o braku, očinstvu, duhovnom vodstvu, o poštovanju koje je potrebno svakom katoličkom muškarcu, ali i o mnogim drugim temama.

“Mnogi od naših govornika podijelit će s nama i svoje svjedočanstvo življenja katoličke muževnosti”, poručili su na portalu “Muževni budite”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Govornici internetske konferencije progovorit će o sljedećim temama:

Glavni urednik portala “Muževni budite” Krunoslav Puškar: Kriza muževnosti
Studentski kapelan u Rijeci fra Ivan Dominik Iličić, OP: Dar jakosti
Suprug i otac: Bruno Petrušić: Tko se boji braka još?
Fra Serđo Ćavar, OFM: Ima li duhovnih otaca?
Voditelj tečaja “Ljubav i poštovanje” Danijel Katanović: Poštovanje i muževnost
Voditelj bratstva “Muževi katolici” Veseljko Kralj: Ispovijest bijednog grješnika

Slogan ove konferencije jest: “Bdijte postojani u vjeri, muževni budite, čvrsti” (1 Kor 16, 13).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nemojte propustiti ovu prvu i povijesnu online konferenciju katoličkih muškaraca koja je besplatna i dar svim muškarcima. Budite stoga s nama 12. studenog od 20 sati i zajedno s nama nasljedujte najsavršenijeg muškarca koji je ikad hodao ovom zemljom – našeg Gospodina, Isusa Krista”, poručuju organizatori konferencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.