U subotu festival posvećen velikom G. K. Chestertonu: Među predavačima don Damir Stojić, Matija Štahan…

Foto: Wikimedia, Fotomontaža: Narod.hr

U subotu 24. rujna 2022. godine, u dvorani Don Petra Šimića u ulici Don Petra Šimića 1 (Sveta Mati Slobode) od 9:30 sati održat će se treći po redu ChestFest – Festival posvećeni Gilbertu Keithu Chestertonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Festivalom “Cjelovito mišljenje – izazov, poziv, nužnost” obilježit će se 100. obljetnica obraćenja GKC na katoličanstvo te 100. rođendan najvećeg čestertonijanca Aidana Mackeyja!

Uz vrhunske predavače koji će predstaviti kako je i zašto je Chesterton mislio, također će odgovoriti na pitanja kako zdravorazumski pristupati raznim aktualnim pitanjima i problemima raznih područja: od filozofije, teologije i književnosti, do arhitekture, strojarstva i kovanja…

Sve, kako bi se pokazala da je cjelovita, zdravorazumska i ljudska misao izazov, nužnost i poziv u današnjem svijetu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glavni su predavači: Dale Ahlquist, Geir Hasnes, Marco Sermarini, don Damir Stojić, Matija Štahan; a uz njih su tu još i: Vladimir Lončarević, , Marko-Marija Gregorić, Bruno Petrušić, Ivo Džeba, Dalibor Stojisavljević, Ema Botica, Filip Martin Svibovec, Antun Pfeifer, Marin Duić te Ivan Dadić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.