Ured za pastoral mladih SMN u suradnji s Valerijom Fabris snimio novi video s pjesmom ‘Srce srca mog’

Foto: Ured za pastoral mladih SMN

Ured za pastoral mladih SMN je u suradnji s Valerijom Fabris snimio novi video spot s pjesmom „Srce srca mog“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Valerija Fabris trenutno je članica Gospel zbor Sunce čiji je član od 2018. godine. Prije toga, preko 10 godina je pjevala u mješovitom zboru u crkvi sv. Nikole Tavelića u zagrebačkoj Kustošiji pod vodstvom dirigentice Terezije Babić. Nastupala je na nekoliko duhovnih festivala.

Za tekst i glazbu pjesme zaslužna je Vesna Žagar, a aranžman je djelo Antonija Tkaleca.  Ideju video spota osmislila je Ružica Gabelica, dok je za režiju i montažu zaslužan Marin Gabelica uz snimateljsku podršku Deana Bubića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U spotu je sudjelovala pjevačica Valerija Fabris, a glavnu glumačku ulogu utjelovila je Ivana Banović. Sporedne uloge pripale su: Jakovu Toliću, Eni Caktaš, Maši Caktaš, Duji Gali, Stjepanu Žeravici, Josipi Krželj i Ružici Gabelici.

„U spotu su prikazane obične životne situacije jedne cure koja radosno živi svoju vjeru s ljubavlju pomažući drugima, imajući na umu da Njemu pripada i da sve radi na Njegovu slavu. Od svih tih ljudi prima potvrdu u obliku srca da ide pravim putem. I taj ju put veseli. Međutim, na ogrlici joj stoje privjesci vjere i ufanja, a nedostaje joj upravo ljubav, bez obzira što ju svima pruža.  Na kraju prima tu ljubav od svojih prijatelja koji su uvijek tu za nju poručujući joj na simboličan način da nikad nije sama. Kao što refren kaže: “Ti svjetlost si što vodi me, vjera, ljubav, ufanje…” tako ju ogrlica simbolično podsjeća da za Njega živi i svakodnevno Mu posvećuje sve što radi“, kazuju nam iz Ureda za Pastoral mladih SMN te u nastavku nadodaju:

„Zahvaljujemo obitelji Caktaš na ustupljenom prostoru“, zahvalni su iz Pastorala mladih Splitsko-makarske nadbiskupije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spot se snimao u Ninu i Splitu, a cijelu produkciju video spota i pjesme „potpisuje“  predstojnik Ureda za pastoral mladih SMN i duhovnik studenata Sveučilišta u Splitu dr. don Mihael Mišo Prović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.