Večer dobročinitelja za uspješno djelovanje udruge Hrvatska za Život

Hrvatska za život
Foto: Hrvatska za život

Svake su se godine već tradicijski u veljači održavale Večeri dobročinitelja za uspješno djelovanje udruge “Hrvatska za Život” i inicijative “40 dana za život”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog epidemije koronavirusa i epidemioloških mjera, organizatori vas očekuju na drugoj po redu internetskoj Večeri dobročinitelja pod geslom “Hrabri budite”.

Večer dobročinitelja održat će se 12. ili 13. veljače (svatko može odabrati vrijeme koje mu odgovara) s početkom u 20 sati. Prijave su moguće preko ove poveznice: http://bit.ly/online-vecer-dobrocinitelja2021.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veljača je uvijek bila ključan mjesec za prikupljanje novčanih sredstava u tekućoj godini. Time u udruzi “Hrvatska za Život” žele zadržati tradiciju.

Kako ističu u svojoj najavi, oduševit će vas svjedočanstva roditelja, otvaranje čak tri nova Centra za život, jedno iznenađenje i plodovi njihovih projekata.

Na Večer možete pozvati svoje prijatelje, članove obitelji i poznanike koje biste inače zvali za svoj stol na koji je moglo stati 12 ljudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik Udrug, Ante Čaljkušić dijeli s vama i jedno divno svjedočanstvo:

“Zbog vaše dobrote i pomoći, moj mali anđeo je pored mene. Lijepo je znati na koga možeš računati u nevolji, stoga želim zahvaliti svima koji na bilo koji način pomažu.” (Majka Chiara i njezin sin Aldo Luka)

“Na dar ćete dobiti i naš dobro poznati časopis “Pohod”, a oduševit će vas istinite priče, otvaranje tri nova centra za život, jedno iznenađenje i plodovi naših projekata” – poručuje Čaljkušić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.