Velika sreća obitelji Perak zbog dobivenog stambenog modula

Caritas Perak
Foto: Sisačka biskupija

Hrvatski Caritas nastavlja s dodjelom stambenih modula. Jedan od više od stotinu koliko ih je do sada postavljeno dobila je obitelji Perak nastanjeni u Nuštarskoj ulici u Glini. Članovi Caritasova tima za dodjelu stambenih modula Ana Radić i Matija Matija Skupnjak dostavili su ga ovih dana ovoj obitelji u potrebi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječ je o velikoj obitelji koju čine Snježana i Veselko Perak, kćeri Manuela i Monika, baka Anđa, deda Pejo i teta Ivka. Budući da dom ove obitelji nije siguran za stanovanje, ovaj modul im je poput blagoslova.

Obitelj nije krila svoje oduševljenje profesionalizmom tima, jednako kao i brzinom realizacije same dodjele modula.

Kako bi u modulu dočekali svjetliju i radosniju budućnost, obitelj je odmah pozvala domaćeg župnika vlč. Ivicu Mađera na blagoslov istog, a koliko je obitelj zahvalna Caritasu govori činjenica da su za sve njegove zaposlenike dala služiti misu na nakanu kako bi ih Bog čuvao u daljnjem životu i radu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj projekt dodjele 200 stambenih modula stradalim obiteljima realiziran je posredstvom Caritasa Sisačke biskupije, a zahvaljujući projektu Hrvatskog Caritasa, Caritasa Internationalis, Malteškog reda i brojnih ljudi dobre volje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.