(VIDEO) Božić: Razmatranje don Mije Grozdanića i grupe Emanuel

Foto: Snimka zaslona

Župnik don Mijo Grozdanić recitirao je molitvu uz glazbenu pratnju grupe Emanuel, jednog od najpopularnijih bendova kršćanske glazbe u Hrvatskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Evo me Isuse pred tobom,

hvala ti što mi u srcu odjekuje riječ Tvoja.

Ne boj se.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ja sam s tobom.

Hvala ti Isuse što mi u srcu odjekuje riječ:

Ti si moje ljubljeno dijete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ti si moj prijatelj.”, istaknuo je u uvodu molitve don Grozdanić.

Poslušajte kako u cijelosti zvuči razmatranje don Mije Grozdanića i grupe Emanuel:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glazbeno razmatranje objavio je Emanuel na svom YouTube kanalu, a komentatori su pokazali oduševljenje njihovom interpretacijom.

“Hvala Emanuel za ovo! Nema dana, a da ne poslušam ovu prekrasnu meditaciju. Ako ste u mogućnosti, napravite ih još sa don Mijom jer je odličan!”, napisao je jedan korisnik.

“Iznova i iznova slušam riječi molitve i pjesme i uvijek osjetim taj plamen ljubavi koje moje srce miluje..”, dodao je drugi.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.