(VIDEO) Bruno Mičetić – kombinacija jazza s mirisom rocka koja ostavlja bez daha

Foto: snimka zaslona

Uz mnoge o kojima se uglavnom zna sve, svako malo se pojavi netko tko ne dozvoljava da priča o sceni tog grada dobije svoj ‘outro’. Jedan od tih ‘likova’ je gitarist Bruno Mičetić, koji zadnjih godina postaje sve poznatiji i zanimljiviji, bilo da se o njemu priča u kontekstu jazz glazbenika, bilo rockera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon objave drugog studijskog albuma u studenom, glazbu Brune Mičetića moći ćete poslušati i u filmu hrvatsko-irske produkcije.

Čak tri pjesme s albuma ”Beauty of your soul” producenti su odabrali kao soundtrack za film pod nazivom ”Get paid, get laid & get Lucky”. Pjesme koje će ukrašavati zvučnu podlogu hrvatsko-irskog spektakla su “Beauty of Your Soul”, “That’s What It Is ” i “Blues for P.G.”. Scenarist, redatelj i direktor fotografije je Goran Pavišić, sound mixer Rob Flynn, a uloge igraju Adam Tyrrell, Demeter Wollen, Emily Perrott, Kieran McDonnell i Mark Cleary u ulozi Luckya.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.