Dobra vijest za Alena Halilovića: Paco Jemez novi trener Las Palmasa

Foto: fah

Nogometaši Las Palmasa u četvrtak su dobili novog trenera, a to će biti 47-godišnji Paco Jemez, što je dobra vijest za kapetana mlade hrvatske nogometne reprezentacije Alena Halilovića, kojeg španjolski stručnjak iznimno cijeni i već ga je prije dvije godine želio imati u svojoj momčadi, dok je bio na klupi Rayo Vallecana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jemezu, rođenom na Kanarskim otocima, istekao je ugovor u meksičkom Cruz Azulu, a žute s Kanara vodit će do kraja sezone. Zadatak mu je spasiti momčad od ispadanja. Las Palmas se nalazi na posljednjem mjestu u prvenstvu s četiri boda zaostatka za Deportivom koji se nalazi iznad crte ispadanja.

Jemezu će ovo biti drugi put da vodi Las Palmas. Bio mu je trener 2010. godine kada je klub bio u drugoj ligi. Jemez je tada, deset utakmica prije kraja prvenstva, bio zamijenio hrvatskog trenera Sergija Krešića.

Paco Jemez je prije odlaska u Meksiko bio trener tadašnjih španjolskih prvoligaša Rayo Vallecana i Granade. Posebno je bio cijenjen u madridskoj četvrti Vallecas, a krajem 2015. godine u razgovoru za Hinu bio je rekao da bi u Rayo Vallecanu volio imati Halilovića, no da nije znao da ga je Barcelona voljna poslati na posudbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Paco Jemez će preuzeti momčad nakon Božića, a Alen Halilović, koji se oporavlja od operacije zgloba lijeve noge, na teren bi se trebao vratiti nakon novogodišnjih blagdana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.