(FOTO) Vaterpolisti Juga poraženi na svom Gružu u derbiju Lige prvaka, poraz Primorja u Eurokupu

Foto: fah

Vaterpolisti dubrovačkog Juga CO poraženi su u derbiju 2. kola B skupine Lige prvaka u svom Gružu od talijanskog Pro Recca 8-11 (2-2, 2-6, 1-3, 3-0).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah

Dubrovčani su uvjerjivo izgubili od najskuplje momčadi svijeta, koja je u drugoj četvrtini povela s 8-4 i lako došla do pobjede. Za Jug je tri gola zabio Loren Fatović, a dva Felipe Perrone, dok je kod talijanskog sastava Filip Filipović postigao tri, a Aleksandar Ivović i Dušan Mandić po dva.

Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah

Vaterpolisti riječkog Primorja EB ispali su u četvrtfinalu Eurokupa nakon što su i u uzvratnom susretu četvrtfinala izgubili u Budimpešti od Ferencvarosa s 12-8 (2-0, 5-3, 3-3, 2-2). U prvom susretu u Rijeci Mađari su slavili s 13-9.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.