I Goebbels bi od njih imao što učiti, nevjerojatno što se piše u Srbiji: ‘Subašić pokazao pravo lice i prekrižio se kao Srbin!?’

Foto: Snimka zaslona

Nakon što je Hrvatska u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva izbacila Rusiju i to poslije izvođenja jedanaesteraca slavlje diljem Hrvatske ne prestaje, no, zato bijes zbog poraza Rusije u Srbiji dobiva polako, ali sigurno, mitsku dimenziju. Kao da su ponovno, po treći puta, izgubili bitku na Kosovu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Halucinacije i mržnja iz svake riječi njihovih medija izbija poput vulkana.  Naravno, ne slučajno, a kolo vode ekstremistički Vučićevi i Šešeljevi medijski klonovi, Kurir, odnosno, Informer.rs, koji je čak ”snimao” dok se križao hrvatski vratar Danijel Subašić, za koga tako srpski ekstremisti tvrde da se uoči izvođenja penala ”prekrižio kao Srbin i tako pokazao pravo lice.”

Foto: Snimka zaslona

”Subašić je i kod nas u centru pozornosti, jer mu je otac Srbin, a povela se prethodnih dana priča baš na tu uvijek osjetljivu  temu: je li on Srbin pravoslavac koga Hrvati veličaju?

Subašić se prilikom odlaska na gol prekrižio onako kako to rade pravoslavci, mnogima je promakao taj detalj u direktnom prijenosu, međutim pojavila se video snimka…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako se na snimci nije vidjelo baš najjasnije zbog KUTA kamere, a i rukavice su sakrile prste, DOJAM  je da se Subašić, prije nego što je pošao, prekrižio  onako kako to rade ljudi pravoslavne vjeroispovijesti…”

Nevjerojatno, i nacistički ministar propagande Joseph Goebbels bi od njih imao puno toga učiti. Naravno da se na video snimci ne vide halucinacije o kojima pišu srpski mediji. I naravno da se radi o notornim glupostima.

Podsjetimo, Danijel Subašić je, kako sam kaže, katolik, koji ima sve sakramente u katoličkoj crkvi… No, da je i s Marsa pao na Zemlju, u Hrvatsku, bio bi hrvatska sportska ikona, junačina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne znam koliko puta moram reći da sam Hrvat i katolik. Hrvatska je moja domovina i Zadar je moj grad, u kojem sam rođen. Uostalom, kršten sam u katoličkoj crkvi , imam sve katoličke sakramente…”, rekao je svojedobno Danijel Subašić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.