Hrvat ušao u povijest: Luka Modrić u najboljoj postavi Reala svih vremena

Foto: Nike/Twitter

Ove subote na rasporedu je najveći derbi španjolskog, a možda i europskog nogometa, El Clasico, dvoboj u Madridu između Reala i Barcelone.  Hrvatska će u velikom derbiju imati tri predstavnika. Luku Modrića i Matea Kovačića u dresu Reala te Ivana Rakitića u dresu katalonskog kluba – Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ovo vrijeme u osvit samog Božića, za kraj godine, popularni su razni odabiri. Biraju se najbolji sportaši godine, najbolje postave igrača, najbolji treneri…

Tako je tiražna španjolska Marca, sa sjedištem u Madridu, pristupila odabiru najboljih momčadi Reala i Barcelone svih vremena. Svoje mjesto u najboljoj postavi Reala svih vremena našao je i jedan Hrvat – Luka Modrić.  Naime, tako su odlučili čitatelji iznimno moćne i tiražne Marce.

Pogledajte najbolju postavu kraljevskog kluba svih vremena:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Casillas; Ramos, Hierro, Roberto Carlos – Michel, Redondo, Modrić, Zidane – Di Stefano, Raul, Cristiano Ronaldo.

Za idealnog trenera, idealne Realove postave, određen je bivši igrač Reala i aktualni trener kraljevskog kluba Francuz Zinedine Zidane. Zanimljivo, Zidane je izabran i u idealnu postavu kluba iz Madrida svih vremena.  Modrić je pronašao svoje mjesto, a nisu takve veličine poput brazilskog Ronalda ili Huga Sancheza… To jako puno govori o kvaliteti kapetana hrvatske nogometne reprezentacije te o odnosu navijača Reala prema njemu. Luka je postao institucija institucije kakav je 12-sterostruki prvak Europe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.